КОЗМЕТИКА

Серия NаturalTech DAVINES

Серия NаturalTech DAVINES

 

ПРИРОДА-ЧОВЕК-ТЕХНОЛОГИЯ

NATURALTECH СА ПРОДУКТИ И СИСТЕМА ЗА ТРЕТИРАНЕ,СПЕЦИАЛНО РАЗРАБОТЕНИ И ФОРМУЛИРАНИ ДА СЕ РАЗРЕШАВАТ НАЙ-ЧЕСТИТЕ ПРОБЛЕМИ НА СКАЛПА И КОСАТА.

ВСИЧКИ ФОРМУЛИ СА БЕЗ ПАРАБЕНИ И СУЛФАТИ.

Naturaltech е цялостна програма, която е насочена към проблемите с косата и скалпа, като същевременно се свързват устойчивите практики за красота с авангардна технология.

Независимо дали се занимавате с прекомерно мазен скалп или хормонален косопад , семействата на Naturaltech са създадени за предотвратяване и разрешаване на най-често срещаните състояния на кожата и косата.

Специално създаден за предотвратяване и разрешаване на най-често срещаните състояния на скалпа и косата , Naturaltech ви помага да възстановите баланса и да възстановите здравето на косата и скалпа  в естествено състояние .

Naturaltech е създаден, за да се използва в комбинация с лечения, проведени с масаж ритуал, нещо, което можете да получите в местния салон Davines . Работейки в баланс с продуктите, масажът активира отново кръвния поток и подготвя кожата ви да поеме напълно ползите от лечението.

марки
Подреди по
Филтри
Категории
Цена