КОЗМЕТИКА

Серия Kemon Liding Energi

Серия Kemon Liding Energi

Liding Energy е ефективна система срещу косопад. Екстрактите от женшен и кофеин ободряват уморената коса, зареждат ги с енергия и предотвратяват косопада. След използване на целия комплекс косата расте по-добре, кръвообращението в скалпа се подобрява, косата е по-здрава и здрава.

В резултат на промените в начина на живот, стреса и хормоналните дисбаланси броят на хората, които се оплакват от чуплива коса, която е предразположена към косопад, непрекъснато се увеличава през последните няколко години, а състоянието се проявява в по-млада възраст. 

За да придаде нова сила и живот на този тип коса, Liding носи енергия: три прости стъпки, които действат синергично за съживяване на скалпа и подсилване на косата.

Екстракт от женшен и кофеин

Забележителната технология зад продуктите Liding Energy дължи своята ефективност на две високоефективни и естествено получени съставки, известни със своите ободряващи свойства. 

Екстрактът от женшен има стимулиращи и тонизиращи свойства, докато кофеинът активира микроциркулацията и подсилва косата в корена, като насърчава здравия и жизненоважен растеж.

Няма намерени продукти.