КОЗМЕТИКА

DAVINES е домакин на „Красотата на хранителните отпадъци“ като част от новата серия за красота

6 септември 2019
DAVINES  е домакин на „Красотата на хранителните отпадъци“ като част от новата серия за красота

 

Хранителните отпадъци се отнасят до изхвърлянето на храна, която е безопасна и хранителна за консумация от човека. Според Организацията на храните и земеделието на Организацията на обединените нации хранителните отпадъци възникват, когато пресни продукти, които се отклоняват от онова, което се счита за оптимално по отношение на форма, размер и цвят, се отстраняват от веригата на доставки по време на операциите за сортиране; когато храните, които са близо до, на или след датата на „най-доброто преди“, се изхвърлят от търговците на дребно и потребителите; и когато големи количества полезна за консумация храна остават неизползвани и се изхвърлят от домакински кухни и заведения за хранене. 

Храната се разпилява на всяко ниво от веригата на доставки и според Move for Hunger , освен огромните хуманитарни разходи, нашата епидемия от хранителни отпадъци е и икономическа и екологична катастрофа. Статистиката е особено потресаваща в Съединените щати, където американците изхвърлят 40% от храната си - нагоре с 400 паунда на човек годишно, съобщава Световната федерация за дивата природа . 

Наскоро Дейвин беше домакин на „ Красотата на хранителните отпадъци“ , панел от шест жени, ръководещи движението на хранителни отпадъци, като част от нова серия за красота, домакин на покрива „ Красотата на“. 

 „Искахме да започнем диалог за това как елиминирането / изменението на хранителните отпадъци може да създаде положителни социални и екологични промени“, казва маркетинг директорът на Davines Северна Америка Хана Диксън. „Като сертифицирана Б корпорация и марка, фокусирана върху образованието и споделянето на нашата цел за създаване на устойчив свят, наша отговорност е да насърчаваме обмислени разговори между общността.“

Събитието включва дискусия между участничките Кей Савиле от Pret a Manger , Chloe Vichot of Fresh Bowl , Janet Viader of Toast Ale , Kate Anstreicher от Центъра за регионална храна и земеделие в Glynwood , Marisa DeDominicis от Earth Matter и Eileen Banyra от Community Compost Company .

Джанет Виадер от Toast Ale казва, че хлябът е на първо място в списъка с най-разхищените ни хранителни стоки в САЩ, но те са на мисия да променят това. Пивоварната използва излишъка от хлебни изделия като ключова съставка в производството им на бира. Тост Але се вари с непродадени хлябове от пекарни, заменяйки ⅓ от обикновения ечемик, използван при производството на бира.

Chloe Vichot излезе с идеята Fresh Bowl  да се бори както с хранителни отпадъци, така и с отпадъци от опаковки. Нейните свежи и здравословни ястия за автомат се сервират в стъклени буркани за многократна употреба, които можете да върнете за кредит при следващата си покупка. Машините за пресни купи се зареждат всеки ден с местно снабдени, одобрени от диетолозите ястия, приготвяни ежедневно в кухнята им в West Village на NYC.

Айлийн Банира основава Community Compost Company, за да предостави на жителите, предприятията и институциите място за екологично изхвърляне на хранителни отпадъци, които преди са били планирани за депото. Те си партнират с ферми и компост в долината на Хъдсън, за да преработват остатъците от храна в компост. Банира казва, че компостът е ценно изменение, което възстановява почвата, като изгражда здраве и структура, за да подобри задържането на вода и жизнеността на растенията. 

Кей Савиле казва, че Pret A Manger всяка вечер дарява цялата им прясна, непродадена храна на различни хранителни приюти и хранителни банки, като гарантира, че колкото се може повече от тяхната непродадена храна се дава на нуждаещите се хора, вместо да се оползотворяват като отпадъци. Заедно със своите партньори за спасяване на храни в САЩ, Pret A Manger дарява над 700 000 хранения годишно, за да изхранва гладните в техните местни общности.

В Glynwood Центъра за регионално храни и земеделие е организация, която насърчава местното производство на храни в района на долината на Хъдсън. Според Кейт Анстрейхер регионалната система за хранене съхранява пейзажи, насърчава биологичното разнообразие и смекчава климатичните промени. Anstreicher казва, че храната, отглеждана и отглеждана в региона с най-добри практики за изграждане на почвата, е не само основна за човешкото здраве, но насърчава силно чувство за място, обединява хората и увеличава социалния капитал за жителите от различни социални и икономически среди. 

Earth Matter NY се стреми да намали органичните отпадъци, насочени неправилно към боклука, като насърчава участието на съседите и лидерството в компостирането. Мариса Дедоминисис казва, че организацията се стреми да компостира органични отпадъци на местно ниво и се стреми да образова, насърчава и подкрепя текущите усилия за компостиране в общността. 

"Красотата на хранителни отпадъци" , включени зелени, хапки и красота проби от Gotham Зелените @gothamgreens, Pret A Manger @pretusa, Davines @davinesnorthamerica и Comfort Zone  @comfortzone.

Сериалът „Красотата на “ е започнат от Хана Диксън като начин да сподели целта на DAVINES за създаване на свят, използващ красотата като сила на доброто. „ Красотата на отпадъците“ беше втората дискусионна дискусия в поредицата, след „ Красотата на нас“, която събра жени предприемачи за разговор за това как жените могат да имат гръб на една друга. 

„Откакто се присъединих към Davines и видях невероятния покрив, който сградата ни има в Манхатън, разбрах потенциала за тези разговори на покрива с лидери и потребители. Ние сме семейна компания и за нас е важно потребителите да се чувстват добре дошли в нашия „дом“. Ние обичаме да хостваме лице в лице на обществени събития, независимо дали става въпрос за йога клас или задълбочена дискусия относно устойчивостта “, казва Диксън.

Джаклин Лабадия, сътрудник на игрални филми


Линия, предназначена да предотврати стареенето и да поддържа здравето на кожата и косата . Създаден специално за вас и вашите нужди - истинска прегръдка релаксация.

прочети още

DAVINES вярва в баланса между красотата и устойчивостта, подобрявайки нашия живот и света около нас.

прочети още

Време е за чай за вашата коса и кожа. Mожете да се насладите на малко следобеден чай, докато подхранвате тялото си със съединения, които косата и кожата ви обичат. Това ни звучи като печеливша ситуация.

прочети още

Цинкът е жизненоважен минерал за здрава коса , кожа и нокти. Научете защо дерматолозите препоръчват цинк за растеж на косата и как консумацията на цинк може да предотврати загубата на коса.

прочети още

Чухте мита: една прическа ще накара косата ви да расте. Но подстригването на косата ви кара ли да расте по-бързо? Истина или лъжа? Подстригването на косата ви прави ли да става по-бързо?

прочети още

Въпреки че себумът на косата може да звучи като нещо отвратително, той наистина има важна роля в здравата глава на косата. От всички митове за себум, загубата на коса е един от най-разпространените. Истината е, че този мазен секрет помага да поддържате косата си овлажнена и предпазва от счупване, причинено от вала на косата да стане суха и чуплива.

прочети още

Едно от най-често срещаните искания, които получаваме от любимите си читатели, е да обясним как точно да дадете тялото на косата си. Стремежът за добавяне на обем и придаване на тяло на косата е този, който продължава да стимулира истинските иновации в продуктите за коса и да увековечава някои приказки за стари жени. В тази статия ще споделим нашите три златни съвета, за да добавим обем към косата по естествен начин. Плюс това ще ви обясним как да изберете стилизиращи продукти, които не тежат на фината коса, като ви помагаме да придадете плътност на косата и да добавите обем , подскачаща коса на вашите мечти. Затова прочетете нашите най-добри обемисти съвети за коса, за да добавите тяло и обем към косата!

прочети още

Първата стъпка към преобразяването на тънката коса е да получите прическа, която работи за вашата уникална текстура и тип коса.

прочети още

Лятната жега е прословута, защото причинява интензивна сухота, прекомерно производство на себум и по-лошо, падане на косата.

прочети още

Naturaltech е цялостна програма, която е насочена към проблемите с косата и скалпа, като същевременно се свързват устойчивите практики за красота с авангардни технологии. Независимо дали се занимавате с прекомерно мазен скалп или хормонален косопад , семействата на Naturaltech са създадени за предотвратяване и разрешаване на най-често срещаните състояния на кожата и косата.

прочети още

Вземете персонализиран режим с Essential Care care. Нашите девет семейства изпълняват специфична функция: подхранване, хидратация, обем, блясък, защита, еластичност, гладкост и ежедневна грижа . Основната грижа за косата е перфектният израз на нашата силна вяра в устойчивата красота. Всяко семейство продукти (наречено със съкратено описание на функцията) е обогатено с активна съставка, произведена от италианските ферми за бавна президия на Slow Food , спомагаща за допринасянето за биологичното разнообразие на планетата.

прочети още

Трансформиращ еликсир с течност до пяна, който поправя леко увредената и неясна коса, като осигурява мигновена мекота и жизненост. Косата се чувства скучна? Мъртва? Нуждаете се от трансформация? Опитайте Liquid Spell : тази телесна течност видимо трансформира качеството на влакната за коса за по-здрав, по-копринен и естествено блестящ вид.

прочети още

Започнахме 2019 г. с прекрасни новини: View, първата система за оцветяване с полутрайни от Davines, формулирана със съставки от естествен произход от 88% до 93% и биоразградими съставки от 95% до 99%. View няма противопоказания или дори трайни последици. Напротив, гарантира пълна свобода да променя цвета си по същия начин, по който човек променя мнението или визията на нещата. Накратко, Изгледът е свобода на изразяване и възвишение на уникалността на всеки.

прочети още

Нашата най-продавана и награждавана OI фамилия действа като ежедневна рутина и стилизиращ агент. Формулирани с масло от Roucou , продуктите придават изключителен блясък и мекота на всеки вид коса . За по-мека и гладка кожа можете също да допълвате ежедневната си рутина за грижа за косата както с крем за ръце, така и с хидратиращо измиване на тялото.

прочети още

Маска за коса за всеки повод - The Circle Chronicles са опит за маскиране на косата, направен за съвременен живот.

прочети още

Първото и най-важно нещо, на което трябва да внимавате, е слънцето, ултравиолетовата светлина и съответно високата температура. Слънцето и горещият въздух изсушават косата много и безпощадно "убиват" цвета, ултравиолетовата светлина разрушава структурата - в резултат косата става неконтролируема, избледняла, а също така суха и твърда. Ето как обикновено действат тези природни фактори. Дори да харесвате обичайния набор от козметика, това няма да ви спести от тях. Не мисля, че през по-голямата част от годината използвате продукти за коса със SPF или UV филтри (разбира се, ако не сте жител на южните райони).

прочети още

По пътя към изграждането на общество с екологична ориентация все повече и повече хора разбират сериозността на проблема с ограничените природни ресурси. Какво всеки може да направи днес за по-светло бъдеще за Земята, е в нашата статия.

прочети още

Честната еко-марка е отговорна не само за създаването на качествен продукт, но и за избора на най-безопасната опаковка за него. Всички знаем, че пластмасата е почти основната еко-катастрофа на нашата планета. Плаващи континенти за боклук от този вид, състоящи се главно от само пластмаса, вече не са измислица, а доказан факт. И днес все повече и повече големи компании мислят за този проблем и се опитват да намерят оптималното решение за тяхното производство.

прочети още

Ние несправедливо забравяме за скалпа, когато купуваме козметика за коса. Но при избора на продукти е важно да се вземат предвид особеностите на епидермиса, така че грижата да е възможно най-балансирана, а резултатът от използването е красива глава на косата в комбинация със здрав скалп.

прочети още

KEMON се гордее с цялата система за оцветяване на кисело мляко, сред продуктите на която има оцветител за всякакви цели.

прочети още

Детокс - всъщност това е дълбоко почистване на кожата и косата. Това е набор от мерки, насочени към премахване от епидермиса на метаболитни продукти, остатъци от себум и други потенциално токсични вещества, които могат да се натрупат във времето. Ако говорим за косата, тогава, на първо място, е важно да ги почистите своевременно от силиконите, съдържащи се в стилизиращите продукти, от частици хлор, отложени поради използването на чешмяна вода.

прочети още

Домашни грижи Редовната употреба на специални продукти за този тип кожа в домашни грижи е основата за поддържане на скалпа в здравословно състояние. Козметиката, маркирана като „чувствителна“, обикновено съдържа мека почистваща формула, ефективно овлажнява сухата кожа и бързо успокоява раздразнените зони. Например, серия от Benessere от Kemon състои от шампоан и успокояващ крем с натурални екстракти и етерични масла, и за сметка на това възможно най-скоро възстановява нормалното ниво на чувствителност скалпа.

прочети още

Изберете правилната грижа Много хора забравят, че здравата коса започва със здрав скалп. Анализирайте дали е суха, нормална или предразположена към мазнини. Има ли някакви специфични проблеми като пърхот или свръхчувствителност. След като отговорите на тези въпроси, пристъпете към избора на грижа и почистване. За всеки тип кожа има оптимален вариант в линията продукти на Actyva Specifici.

прочети още

Защо оцветяването на Yo Color заема първите линии в различни рейтинги няколко сезона подред? С помощта на технолозите на Kemon сме подготвили за вас мини-пътеводител с отговорите на най-популярните въпроси.б

прочети още

Линия ACTYVA NUOVA FIBRA перфектно се справя със задачата. Поради изключителния Bond Creator Complex (BCC), се извършва дълбока реконструкция на косата, възстановяват се дисулфидните връзки и се забавят процесите на стареене.

прочети още

Надеждна и нежна система: естествено докосване за здрави коси и интензивни, дълготрайни тонове. Yo Color System е цялостна уелнес процедура, мека смес на основата на кисело мляко със сертифицирани органични съставки. Хармонията на природата в услуга на вашата коса.

прочети още

Kemon винаги се е ангажирал с опазването на околната среда и района, изпълнявайки еко-специфични проекти за минимизиране на въздействието на ежедневното производство.

прочети още

С линията Kidding грижата за бебешката коса вече е много по-лесна. Вашето бебе определено ще обича да мие косата си, а не само да се пръска в банята. Шампоанът много нежно почиства, не ужилва очите и все още мирише вкусно. Също така Kidding Shampoo H&B може да се използва за плуване, наслаждавайки се на пяната.

прочети още

С течение на времето различни вредни микрочастици се натрупват около косъма и образуват тънък стабилен филм. Това се дължи на лошите условия на околната среда и използването на некачествена козметика от хората. Обикновените шампоани не са в състояние да премахнат такава патина, в резултат на това косата става скучна, безжизнена и въпреки честото измиване, бързо се замърсява. В този случай ефективността на повечето продукти за грижа се намалява.

прочети още

Преди всичко здрава коса Nuova Fibra е програма за лечение, предназначена за чувствителна, повредена и крехка коса, която отговаря на необходимостта да се направят еднородните нишки и да се възстанови силата, красотата, текстурата и компактния вид. Изключителната реконструираща сила е гарантирана от изключителния Bond Creator Complex (BCC): комплекс от естествено срещащи се молекули, които действат синергично за възстановяване на дисулфидните връзки в косата и по този начин възстановяват физически, механични и химически повреди, причинени от времето.

прочети още

За щастие, органичните продукти имат много предимства и е хубаво да се говори за тях. Козметичната индустрия ни даде чудесна възможност да използваме дарбите на природата в почти чиста форма, но в удобен и „цивилизован” формат.

прочети още

KEMON е основана през 1959 г., в подножието на хълмовете на Умбрия, в зелено сърце на Италия. Три поколения от семейство Ноцентини внимателно пазят и предават тайните на производството.

прочети още

Живеем в периода на формиране на "екологично" съзнание. Вниманието към естествените, органични, етични продукти се превръща във все по-изразена тенденция.

прочети още