КОЗМЕТИКА

Slim Beauty Mix „Шоколад“, 300 гр

Категории
Базова цена: 66,10 лв.
  • Марка: Tiande
  • Кат. номер: 195420

Активни съставки на Slim Mix Шоколад:

✅ Glycine – тази аминокиселина играе активна роля в регулирането на нервните импулси, като ви помага да постигнете психологически баланс. Глицинът помага за нормализиране на метаболизма ви, спомага за премахване на напрежението и стимулира мозъчната дейност.

✅ Хром – хромът е преди всичко необходим за синтеза на въглехидрати. Тези вещества, идващи с храна, се разграждат и отделят енергия, необходима за пълноценен живот. Хромът в тялото помага на тези процеси. Въздейства върху обмяната на веществата има особена роля в намаляването на теглото: активното и правилното усвояване на въглехидратите е гаранция за липса на излишни мазнини.

✅ Желязо – желязото е част от хемоглобина – протеина, от който се правят червени кръвни клетки (еритроцити). Желязото в човешкото тяло е съставна част от много ферменти и протеини, необходими за метаболизма – разграждане и изхвърляне на токсини, обмен на холестерол, превръщане на калориите в енергия.

✅ L-аргинин – аминокислота, която е способна да възбужда настроението и борбата с депресиите. Тя пречиства развитието на оксидантния стрес, предпазва клетките от стареене, повишава чувствителността и ободрява.

✅ Глутамин – аминокиселина, която има положително въздействие върху процеса на растеж, поддържа имунната система, има благотворно въздействие върху мускулната тъкан, поддържа размера на мускулите, помага на организма да възстанови силата си по-бързо по време на сън.

✅ Фенилаланин – незаменима аминокиселина. Тя е от полза на здравето на централната нервна система, благодарение на способността й да повишава настроението, облекчава тревожността, помага за внимание и концентрация.

✅ Метионинът – незаменима аминокиселина. Тя играе важна роля в синтеза на протеини, има мастноразтворими свойства и позволява да се предпазят липидните отлагания в черния дроб.

✅ Cyctine – незаменима аминокиселина, строителен материал за протеини, антиоксидант. Нормализира липидния обмен, участва в възстановяването на ДНК.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:
Старателно смесете 2 пълни чаени лъжички (18 g) от сухия продукт в 200 ml обезмаслено мляко или вода при стайна температура. Можете да използвате шейкър или блендер. Препоръчва се 1-2 дози дневно.

Продуктът е успешно добавен в количката
66,10 лв.
Моля, изберете: