КОЗМЕТИКА

Тоник за лице с плацента 100 мл

Категории
Базова цена: 18,50 лв.
  • Марка: Tiande
  • Кат. номер: 10308

Основа за живота на лицето!

 

"Тоникът за лице от серията Sheep Placenta ще „напои“ вашата кожа с живителна влага, ще ù дари възхитително чувство на мекота, гладкост и еластичност! Не съдържа спирт и парабени, въздейства върху кожата максимално деликатно и ефективно. Той щателно и меко отстранява от повърхността на кожата остатъците от почистващи препарати, частици от грим и излишна секреция на мастните жлези. Не оставя лепкав филм и чувство за стегнатост."

 Функции на тоника:
Завършва етапа на почистване на кожата, прави го по-качествен.
Поддържа нормалната киселинност на кожата.
Ускорява процеса на клетъчна регенерация.
Премахвайки от кожата всичко излишно, тоникът помага на всяка клетка да „диша“ свободно, което активира естествения процес на регенерация.
Подсилва и удължава действието на средствата за последваща грижа.
Хидратираната, чиста кожа е готова да попива активните компоненти на кремовете с удвоена сила.

Активни съставки:
Екстракт от плацента ─ култов, антивъзрастов компонент, с вековна история, който има анти-стареещо действие. За производството на козметичните средства от серия Sheep Placenta се използва овча плацента, защото тя е максимално съвместима с човешката кожа. С помощта на високотехнологичен метод на извличане производителите постигат висока степен на пречистване на екстракта, което гарантира пълна безопасност на получения продукт. При това всички компоненти, с които се слави плацентата, се запазват.

Съдържа комплекс от биологично активни вещества, аминокиселини, особено глицин и аланин, минерални соли на натрий, калий, хлорид, фосфор, нискомолекулни протеини, фибробластен растежен фактор (отговорен за подновяване на кожата), нервен растежен фактор (регулира хормоналния баланс), нуклеинова киселина, ензими, коензим Q10, витамини А, Е, С, D, PP, H, B1, B2, B3, B6, B12. Има биостимулиращо, имуномодулиращо, противовъзпалително действие, стимулира периферното кръвообращение. Използва се за възстановяване, подмладяване, намаляване на бръчките, подобряване цвета на кожата и предотвратяване на пигментация. Екстрактът от овча плацентата не съдържа хормони, не води до привикване.

Стимулира «белтъка на младостта»: протеин, който се съдържа в овчата плацента, по състав наподобява основния строителен белтък в човешката кожа — колаген, естественото производство, на който в организма значително се редуцира към 35-годишна възраст, което води до поява на бръчки.

«Блокира» свободните радикали: свободните радикали са признати виновници за преждевременното стареене. В кожата най-силно от тях страда колагенът, тъй като радикалните молекули възпрепятстват свободното преместване на молекулите в колагеновите влакна, в резултат на което те образуват връзки, губят гъвкавостта си и стават твърди.

Намалява трансепидермалните загуби на влага: аминокиселините на екстракта от плацента създават върху кожата защитен филм, който възпрепятства загубата на влага, без да затруднява клетъчното дишане.

Осигурява наситено подхранване на клетките: екстрактът от плацента съдържа комплекс от подхранващи вещества, сред които аминокиселини, ензими, минерални вещества и много др.

Повишава «козметичния имунитет»: кожата е имунокомпетентен орган. Това означава, че тя сама носи отговорност за имунитета си! За тази цел кожата е въоръжена с цяла система от имунни клетки: Лангерхансовите клетки осъществяват контрол, клетките лимфоцити «бомбардират» врага, а клетките макрофаги «довършват» външните агенти.

Екстракт от вергински хамамелис ─ подобрява външния вид на кожата, омекотява, изглажда, поддържа еластичността.
Съдържа биофламоноиди – витаминоподобни растителни вещества, притежаващи силни антиоксидантни свойства и танини, тонизиращи кожата и стягащи порите.

Натриев хиалуронат ─ за хидратиране и еластичност. Натриев хиалуронат е аналог на хиалуронова киселина, естествен компонент на кожата матрица. Хиалуроновата киселина е молекулна, тя притежава уникалната способност да свързва водата: 1 молекула хиалуронова киселина свързва 1000-кратен обем вода. Благодарение на хиалуроновата киселина, кожата се насища с влага, нейния микрорелеф се изглажда, връща се нейната еластичност, предпазва кожата от дехидратация.

Приложение:
Нанесете тоника върху чистите лице и шия сутрин/вечер с помощта на памучен тампон.

 

 
 
 
 
Продуктът е успешно добавен в количката
18,50 лв.
Моля, изберете: