КОЗМЕТИКА

Възстановяващ тоник със секрет от охлюв, 80 мл

Категории
Базова цена: 56,20 лв.
 • Марка: Tiande
 • Кат. номер: 14604

Тоник– бустерът е нещо средно между тоник икрем. Неговия състав съдържа висока
концентрация на полезни компоненти,които активно овлажняват, подхранвати енергизират кожата. Тойне само завършва етапа на почистване,подготвяйки кожата за нанасянена крема, но също така е първа стъпка в грижата за кожата.

Продуктът
не съдържа парабени и спирт.

Предназначение:

 • кожата е перфектно почистена от останките на средства за почистване;
 • възстановява се хидролипидната мантия на кожата,която неизбежно се уврежда по време на измиване;
 • кожата е хидратирана, гладка и еластична;
 • възстановява нормалното Ph на кожата.

 Активни съставки:

 • Секрет от охлюви – фактор за обновяване на кожата. Този естествен балсам, богат на алантоин, естествени протеини, витамини, колаген, еластин и гликолова киселина, захариди, бактериофаги може да се счита за хипоалергичен, недразнещ кожата и подходящ за хора с чувствителна кожа, реагираща със зачервяване при контакт с ретиноиди или алфахидрокси киселини. Освен всичко, секретът от охлюви е не само ефективно, но и безопасно козметично средство, поради пълната си съвместимост с живите клетки.
  Протеинови компоненти (аминокиселини, пептиди) – подхранват кожата, насърчават синтеза на съединителната тъкан и стимулират процеса на обновяването на клетките, предотвратяват стареенето на кожата.
  Захариди – перфектно овлажняват кожата, увеличавайки нейния тургор, изглаждат фините бръчки, осигуряват антиоксидантна защита.
  Алантоин – е отговорен за регенерацията на клетките, омекотява роговия слой, подпомага процеса на отстраняване на мъртвите клетки на кожата.
 • Натурален овлажняващ фактор NMF – хигроскопичните молекули, които се съдържат в естествения овлажняващ фактор на кожата са нейна естествена защита от загубана влага и „физиологичен“ овлажнител
 • Витамин E (Tocopherol) – „витамин на младостта“ за кожата –  подпомага
  я да изглежда по-млада, подхранва,овлажнява, регенерира и засилва бариера слой на епидермиса;освобождава клетките от действието на свободните радикали, като забавя процеса на стареене;прави кожата по-устойчива на UV лъчите; участва в тъканното дишане и други жизнено важни
  процеси на обмяната на веществата на тъканите, предпазва от повишена пропускливост и чупливост на капилярите.

      Приложение:

Тоник–бустерът трябва да се нанася върху кожата венага след измиване.Добре в рамките на първите няколко секунди, да се възстанови хидролипидната мантия, която е естествен защитен слой на кожата, за предотвратяване на дехидратацията, която неизбежно се нарушава след измиване.

Продуктът е успешно добавен в количката
56,20 лв.
Моля, изберете: