Търсене
  • artemida127

Боядисване с YO COLOR SYSTEM

Защо оцветяването на Yo Color заема първите линии в различни рейтинги няколко сезона подред? С помощта на технолозите на Kemon сме подготвили за вас мини-пътеводител с отговорите на най-популярните въпроси.
Подходящо ли е това оцветяване за всички?


Да. Това е единственото оцветяване, което подхожда абсолютно на всички. Дори да имате повредена, чуплива, тънка или много суха коса, не можете да се притеснявате за последствията. Yo Color е система за оцветяване на косата и в същото време възстановяване на косата, което няма да нанесе и най-малката вреда, а напротив, ще възстанови повредената коса.


Какъв резултат мога да получа?


Yo Color System - 3 продукта, които работят в синергия помежду си и ви позволяват да изпълнявате всички видове модерни цветове.

Постоянно и полутрайно оцветяване.

Изсветлете до 5 тона.

Линия от нюанси, която ви позволява да преминете от блондинка към брюнетка за 35 минути. Възможността за създаване на индивидуални цветове.

Най-новата алтернатива на ламинирането.

Твърдост, сочност, блясък, максимална грижа.

С такива възможности, доколко безопасни са тези продукти?Kemon обръща голямо внимание на безопасността на продуктите и екологичните проблеми. 21 хектара земя е частна лаборатория на открито, която позволява на Kemon да отглежда органични съставки с оглед на околната среда. Но това не е всичко; през годините Kemon достигна най-високите стандарти за качество. Не само продуктите, но и целият производствен цикъл са сертифицирани от независими международни организации.

0 преглеждания
  • Facebook