Търсене
  • artemida127

Златни съвета за придаване на плътност на фина коса

Едно от най-често срещаните искания, които получаваме от любимите си читатели, е да обясним как точно да дадете тялото на косата си. Стремежът за добавяне на обем и придаване на тяло на косата е този, който продължава да стимулира истинските иновации в продуктите за коса и да увековечава някои приказки за стари жени.

В тази статия ще споделим нашите три златни съвета, за да добавим обем към косата по естествен начин. Плюс това ще ви обясним как да изберете стилизиращи продукти, които не тежат на фината коса, като ви помагаме да придадете плътност на косата и да добавите обем , подскачаща коса на вашите мечти.

Затова прочетете нашите най-добри обемисти съвети за коса, за да добавите тяло и обем към косата!1. Хранене:


Крайният съвет за придаване на плътност на косата


Съвет номер едно, за да дадете плътност на тънка коса, е да проучите диетата си. Вашето тяло се нуждае от безброй хранителни вещества и витамини за насърчаване на растежа на косата . Въпреки че някои от тях са налични в сегашната ви диета , много хора нямат широчината на избор, за да получат идеалния коктейл.

Вместо радикално да променим нормалния си режим, предлагаме да допълним съществуващата си диета с Energizing Superactive Lotion (Енергизиращ лосион против косопад)  съдържа специализирана смес от витамини и минерали, които работят заедно, за да подпомогнат подхранването на косата отвътре.

След като вашите космени фоликули се хранят адекватно, те могат да поемат задачата да произвеждат пищната, обемна коса на вашите мечти. Ако обаче диетата ви има недостиг на тези важни съставки, цикълът на растеж на косата ще бъде неефективен.


2. Лек шампоан и балсам


Освен това измиването на косата с по-тежка консистенция има тенденция да съдържа повече масло. Това може да се комбинира с естествения себум , който се произвежда на нашия скалп, и да предизвика косата да изглежда прекомерно мазна.

Изборът на лек, но уплътняващ шампоан и балсам помага да се осигури обем на тънката коса без неприятността на по-вискозни алтернативи.


3. Филъри за коса - незабавно решение за придаване на плътност на косата


Далеч най-ефективният начин за подобряване на растежа и текстурата на косата веднага е използването на фибри за филъри за коса . Тези микрофибри са естетично моментално решение за тези с тънка коса. Малките влакна се предлагат в цвят, който да съответства на вашия естествен нюанс, и са устойчиви на дъжд и вятър. Всяко влакно има електростатично покритие, така че естествено прилепва към всеки кичур коса, изграждайки естествена дебелина за секунди.

Докато влакната за филъри за коса може да не се справят с проблема с косопада в основата му , те могат да осигурят прост начин за подобряване на външния вид на изтъняващата коса. Нека си признаем, че промените в диетата могат да отнемат търпение и време, за да влязат в действителност. Тези дискретни микрофибри могат да бъдат фантастичен начин за преход , които не са в състояние да достигнат, до върха на вашия естествен обем и блясък. Дайте тяло на косата - мигновено!

0 преглеждания
  • Facebook