Търсене
  • artemida127

ИСТОРИЯ НА ФИРМАТА KEMONKEMON е основана през 1959 г., в подножието на хълмовете на Умбрия, в зелено сърце на Италия. Три поколения от семейство Ноцентини внимателно пазят и предават тайните на производството. От самото си създаване KEMON използва само екологично чисти съставки, които се вписват идеално в популярната в момента концепция за „чиста красота“.

Желанието за естественост и грижа за околната среда стимулира KEMON да отглежда суровини за себе си. Това гарантира най-високо качество и безопасност на съставките. Недалеч от производството има „силна връзка” на марката КЕМОН - плантация на лечебни растения с площ от 21 хектара. Бутилките и тръбите са изработени от специален иновационен "зелен" полиетилен.

Усъвършенстването на работата на КЕМОН се потвърждава с множество сертификати. Качеството и спазването на строгите европейски стандарти за безопасност на продуктите са гарантирани от сертификатите UNI EN ISO 9001 и UNI EN ISO 22716. Екологичната безопасност на производството е сертифицирана по ISO 14001: 2004.

Днес под марката KEMON са произведени повече от 100 продукта - всичко, което може да е необходимо, за да се предоставят практически всички фризьорски услуги. Сред тях е напълно уникално развитие.

Особеното отношение към клиентите, занаятчиите, партньорите е основа за успешното съществуване на КЕМОН. Професионалните продукти на KEMON се използват в салони за красота в 55 страни в Европа, Америка и Азия. Постоянният обмен на опит, идеи и абсолютен ентусиазъм за тяхната работа - гарантират специалната стойност и уникалност на продуктите. Красотата с KEMON е перфектният баланс между качество, естественост и ефективност, потвърдени от работата и изследванията повече от 60 години.

1 преглед
  • Facebook