Търсене
  • artemida127

Течно заклинание Подсилваща течност за бодифитинг


Трансформиращ еликсир с течност до пяна, който поправя леко увредената и неясна коса, като осигурява мигновена мекота и жизненост.

Косата се чувства скучна?

Мъртва?

Нуждаете се от трансформация?

Опитайте Liquid Spell : тази телесна течност видимо трансформира качеството на влакната за коса за по-здрав, по-копринен и естествено блестящ вид.


Течното заклинание създава тяло и сила за чувствителна или фина коса .

За тези, които търсят копринена, лъскава, по-здрава коса : Течното заклинание може да помогне. Той е идеален за сенсибилизирана коса (поради козметични процедури, механичен стрес или фактори на околната среда), слаба или фина коса , леки повреди или коса, която изглежда скучна и липсва енергия.

Съвети за текстура и употребаТечният заздравяващ заздравяващ флуид може да се използва в комбинация с всеки от обичайните ви продукти за грижа за косата, просто се уверете, че го прилагате след всеки продукт, предназначен за лечение на скалпа, и преди третиране на косата или продукти за стилизиране.

Течното заклинание е особено ефективно, когато го комбинирате с други продукти на Davines, за да образувате „концентрат“ - напр. прилагането на OI All In One Milk след течно заклинание придава на косата ви допълнителна коприненост, отделяща сила и гладкост.

Комбинацията от високоефективни съставки и трансформативна текстура означават незабавен тласък за вашата коса.


Топлинно активирана мощност

Концентрат от топлинно активирани аминокиселинипридава на тялото и сила на косата - трябва да видите резултати веднага след нанасянето и стилизирането. Универсална и ефективна , формулата се адаптира към различни типове коса и индивидуални процедури за красота.

Liquid до пяна

Течната формула се превръща в мек мус за бързо и лесно нанасяне , тъй като топлинно активираните молекули във формулата уплътняват кутикулата . По-силната и компактна коса може да поддържа форми и да поддържа обем по-дълго.


0 преглеждания
  • Facebook