Търсене
  • artemida127

Actyva създаде Bellessere

Запазете естествената красота и здраве на косата и кожата.


Специално за суха коса
Маслата са част от света на козметичните процедури от най-ранните си години. От Далечния Изток до Средиземноморието те са били използвани върху кожата и косата като ценни съставки в ритуалите за красота заради техните антиоксидантни, емолигентни и защитни свойства.  Вдъхновение от използването на масла в средиземноморските ритуали за красота, ACTYVA създаде BELLESSERE : линия от многофункционални продукти с основа от арганово и ленено масло, предназначени за ежедневна грижа за косата и тялото. Тези универсални продукти

са идеални за цялото семейство и имат нежен аромат, който ангажира сетивата.

Те оставят кожата нежно защитена и кадифена, а косата здрава, мека и блестяща.


Не съдържа вещества, които тежат косата или причиняват раздразнения.


  • Дълбоко подхранва и възстановява структурата на косата

  • Прави косата копринено гладка

  • Укрепва защитната бариера

  • Подобрява състоянието на косата за дълго време

  • Предотвратява разцепените краища

  • Съдържа арганово масло, което е богато на витамин Е и Омега-6 киселини, които имат антиоксидантни и анти-стареещи свойства. Освен това лененото масло подхранва и омекотява косата и й придава лъскав блясък, което гарантира дълготрайната й защита и регенерация.Bellessere шампоан Кадифено измиване на косата и тялото с арганово и ленено масло.Предлага кремообразна и гъста пяна, която прави косата;по-лесна за разресване и придава на кожата нежно усещане.


Bellessere балсам Кадифен балсам за коса и тяло, с арганово и сладко бадемово масло и екстракти от ленено семе.Той има смекчаващи и защитни свойства, които осигуряват мекота и коприненост.Прави косата значително по-лесна за разресване и я оставя мека и блестяща, без да тежи надолу.


Bellessere Oil Нектар за всички видове коса.Защитава с ултра лек филм, който придава копринено меко усещане и осигурява контрол на фриза, без да тежи надолу.Линията Kemon Actyva BELLESSERE създава Bellessere Oil „Нектарът от красотата“ за увредена коса, нуждаеща се от хидратация и регенерация.


Bellessere Butter Кадифено масло от шеа, пчелен восък и алое вера;масло от пореч и сладък бадем;портокалово етерично масло.Перфектен за защита, регенериране и дълбоко подхранване на грапави, напукани или зачервени петна по кожата (лице, устни, нос, ръце, пети, лакти и др.) Или по скалпа (сухи петна).Ефективно противодейства на сухотата на кожата, с емолизиращ и еластизиращ ефект.Отличен за успокояване на зачервяването след излагане на слънце, вятър или студ;укрепва слабите нокти.Препоръчва се едновременно да се използват и други продукти от линията Actyva, съобразени с индивидуалните нужди на даден тип коса и скалп.


Този продукт е сертифициран Love Nature.


Разгледайте серията тук

Магазин
17 преглеждания
  • Facebook