Търсене
  • artemida127

Davines Naturaltech Purifying

За мазен или сух пърхот
Този почистващ шампоан и гел Davines 250 ml  е за скалп с мазен или сух пърхот. Идвайки от линията  Naturaltech  , той е предназначен за лечение на специфични проблеми с косата или скалпа. Този продукт може да лекува пърхот, себореен дерматит, екзема, псориазис или практически всякакви състояния, при които люспите слизат от главата ви . Неговите противогъбични и антибактериални съставки почистват  и пречистват скалпа, за да се борят с микробните атаки и създават здравословна, чиста среда.

Всички формули в това семейство са обогатени с фитопрепарати, извлечени от глухарчета, богати на полифеноли и захари и с много силна антиоксидантна и противовъзпалителна сила.


  1. NATURALTECH ЛЕЧЕНИЕ Опасенията за коса и скалп, като пърхот или косопад, трябва да се лекуват директно - използването на Naturaltech ви предоставя един вид „рецепта“ грижа за косата, предназначена да отговори на тези проблеми и да помогне за предотвратяване на връщането им.

  2. НАТУРАЛТЕЧНА БЕЗОПАСНОСТ

Линии като подновяване (против стареене) и благополучие (за всички типове коса) са проектирани да ви помогнат да поддържате здравето на косата в дългосрочен план


.Иновативни формули Naturaltech формулите съдържат фитопрепарати , активни биологични съединения, които се намират само в растенията, всяко със свои изключителни противовъзпалителни свойства.


  1. Сложни и суперактивни Суперактивите са концентрати, които са изключително ефективни при лечение на специфични състояния. Заедно с Комплексите (наблюдавани в семействата за енергизиране и обновяване ) получавате силата на целенасочено лечение и превантивни действия срещу различни състояния на косата и скалпа.
ПРИРОДНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ:


Фитопрепаратите от глухарче - богати на полифеноли и захар с антиоксидантно и противовъзпалително действие;

Етерични масла - масла от лавандула, смирна и градински чай имат противовъзпалително, антисептично и успокояващо действие.

Селен дисулфид - активно фармацевтично вещество, използвано за лечение на пърхот

Без парабени


КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ:


Нанесете около супена лъжица върху скалпа и оставете за няколко минути преди изплакване. За интензивно лечение използвайте два пъти седмично за максимум 3 седмици. За поддръжка използвайте веднъж седмично в продължение на 6 седмици.


ЧЕСТОТА НА УПОТРЕБА:


Интензивно лечение : Два пъти седмично за максимум 3 седмици.Поддържащо лечение : веднъж седмично в продължение на 6 седмици. Поддържащото лечение може да бъде прекъснато по-рано от 6 седмици, ако проблемът е решен.


Purifying Shampoo PURIFYING Gel

13 преглеждания
  • Facebook