Търсене
  • artemida127

Лечение-предотврати стареенето и подържай здрава коса

Линия, предназначена да предотврати стареенето и да поддържа здравето на кожата и косата .

Създаден специално за вас и вашите нужди - истинска прегръдка релаксация.

ПРИЧИНИ 

Кожа : стареенето на скалпа води до намаляване на секрецията на себум . В резултат кожата става по-суха и губи еластичност.

Коса : когато косата старее, тя променя текстурата си, показвайки намаляване на капилярната плътност и отслабване на структурата. Косата става по-слаба и изглежда по-фина.


ОСНОВНИ ФАКТОРИ НА ЗРЯЛАТА КОЖА И КОСА 


Окислителен стрес : това е процес, предизвикан от свободни радикали, които се образуват и захранват с верижни реакции след излагане на замърсители, дим, UV лъчи, стрес и метаболитни процеси, нанасяне на увреждане на молекулните структури.гликация : атака от излишък на кръвна захар срещу протеиновите структури на клетките, които са променени. Това се случва и срещу кожни протеини с колаген и еластин, с последваща загуба на еластичност.

Метилиране : това е благоприятна модификация на ДНК, която има функцията да я защитава и запазва правилната й репликация. Дефектното метилиране води до анормална клетъчна репликация с последващо стареене.

Възпаление : може да е следствие от останалите три фактора или да възникне независимо. Възпалението обикновено е остро явление в отговор на агресия към нашето тяло. Когато обаче стимулите са непрекъснати, възпалението има тенденция да стане хронично, което води до непрекъснато и безшумно клетъчно влошаване.АКТИВНИ ПРИРОДНИ СЪСТАВКИ в продуктите на Renewing Davines:

Комплекс за дълголетие на косата : предлага защита срещу механизмите, които причиняват стареене на кожата и косатаАлфа-глюкан олигозахарид : пребиотик и активатор на скалпаГлюконолактон : стимулира регенерацията на клетките и антиоксидантната и хидратантната активност

Отпуснете се и се поглезете. Погрижете се за себе си и косата си с  Дълголетие Лечение на косата.

ВИЖ ПРОДУКТИТЕ ТУК


0 преглеждания
  • Facebook