Търсене
  • artemida127

Naturaltech Там, където природата и технологиите се срещатNaturaltech е цялостна програма, която е насочена към проблемите с косата и скалпа, като същевременно се свързват устойчивите практики за красота с авангардни технологии.

Независимо дали се занимавате с прекомерно мазен скалп или хормонален косопад , семействата на Naturaltech са създадени за предотвратяване и разрешаване на най-често срещаните състояния на кожата и косата.

Специално създаден за предотвратяване и разрешаване на най-често срещаните състояния на скалпа и косата , Naturaltech ви помага да възстановите баланса и да възстановите здравето на косата и скалпа  в естествено състояние .

Naturaltech е създаден, за да се използва в комбинация с лечения, проведени с масаж ритуал, нещо, което можете да получите в местния салон Davines . Работейки в баланс с продуктите, масажът активира отново кръвния поток и подготвя кожата ви да поеме напълно ползите от лечението.

Лекувайте текущите условия или подгответе и защитите


NATURALTECH КАК ЛЕЧЕНИЕ

Опасенията за коса и скалп, като пърхот или косопад, трябва да се лекуват директно - използването на Naturaltech ви предоставя един вид „рецепта“ грижа за косата, предназначена да отговори на тези проблеми и да помогне за предотвратяване на връщането им.


НАТУРАЛТЕЧНА БЕЗОПАСНОСТ


Линии като подновяване (против стареене) и благополучие (за всички типове коса) са проектирани да ви помогнат да поддържате здравето на косата в дългосрочен план .

Съвременните технологии ни позволяват да формулираме високоефективни продукти, които ви дават нужните резултати.Иновативни формули


Naturaltech формулите съдържат фитопрепарати , активни биологични съединения, които се намират само в растенията, всяка със свои изключителни противовъзпалителни свойства.

Сложна и суперактивна


Суперактивите са концентрати, които са изключително ефективни при лечение на специфични състояния. Заедно с комплексите (наблюдавани в семействата за енергизиране и обновяване ) получавате силата на целенасочено лечение и превантивни действия срещу различни състояния на косата и скалпа. 

0 преглеждания
  • Facebook