Търсене
  • artemida127

Actyva Purezza Kemon

Актуализирано: Мар 26

Красивата коса започва със здрав скалп

Скалп с пърхот или други примеси.

НЕОБХОДИМОСТ: Отстранете примесите, успокойте и освежете скалпа с незабавен ефект. Прогресивно пречиствайте скалпа.


  1. ШАМПОАН ЗА ЧИСТОТА

  2. Шампоан против пърхот.Той ефективно почиства, като помага за премахване на примесите. Има леко ексфолиращо и пречистващо действие върху скалпа, благодарение на наличието на микросфери от оризови трици. Използва се редовно, помага да се предотврати връщането на пърхота.


84% ПРИРОДЕН ПРОИЗХОД


  1. Нанесете върху линията на косата, като разпределите радиуса. Масажирайте с кръгови движения. Емулгирайте, изплакнете. Повторете, ако е необходимо.

  2. Регенериращ гел с пребиотици.Формула, обогатена с сок от лозата с пребиотично действие: тя положително модулира микрофлората на скалпа и играе ключова роля за подхранването и стимулирането на клетките й, насърчавайки еластичността и хидратацията.


95% ПРИРОДЕН ПРОИЗХОД


  1. След шампоана смесете 30 ml гел с. Разпределете радиус на радиус върху скалпа. Масажирайте и оставете за 5 минути, след което изплакнете.


Kemon Actyva Purezza Shampoo S има свойства против пърхот.

Purezza възстановява баланса на отслабения скалп.


-Нежно почиства и ексфолира скалпа.

-Премахва остатъците и примесите

-Намалява пърхота

-Възстановява мекотата и пухкавостта на косата


Съдържа: екстракти от полски хвощ, зелен чай, мента, мелиса и кестен, които силно успокояват и тонизират скалпа. В допълнение, маслата от кипарис, лавандула и мирта имат антибактериални, почистващи и противовъзпалителни свойства. Шампоанът възстановява напълно баланса на скалпа, като по този начин предотвратява появата на пърхот.


Резултат: Чист и успокоен скалп, заедно с мека и здрава коса.


Kemon е признат за един от водещите световни производители на професионален цвят на косата. Основана в Италия през 1959 г. от семейство Nocentini, Kemon е модна цветна къща, вдъхновена от мода и посланик на качеството и италианския стил. Той предлага професионална козметика за коса, която свързва естествени растителни съставки и растителни екстракти с най-съвременните технологии за производство.


Purezza SHAMPOO GEL Разгледай продукта


За лечение на често срещани проблеми със скалпа, ACTYVA създаде тази гама от продукти, формулирани с етерични масла и растителни екстракти за пречистване, балансиране, успокояване, хидратиране и възстановяване на нормалните функции на скалпа.


> Екстракт от Equisetum

> Зелен чай

> Мента

> Мелиса и конски кестен

> Кипарисова есенция

> Лавандула и мирта


> Без SLS и SLES

> Ексфолиращи микросфери, натурални екстракти и етерични масла

> Премахва примеси от скалпа

Магазин Разгледай серията тук

17 преглеждания
  • Facebook