Условия за замяна и връщане 

    Клиентите възползвали се от услугата преглед и тест имат правото да откажат да приемат дадена стока и да я върнат на BeautyZone още в офисите на куриера. Разходите по връщането са за сметка на клиента.

В случай, че поръчания от вас продукт не отговаря на очакванията ви, може да го замените с друг продукт, след като предварително се свържете с нас. Ако в момента нямаме необходимата наличност, на желания от вас артикул, сумата ще ви бъде възстановена.

Според Закона за защита на потребителите, клиента има право на рекламация и възможност да върне или замени продукта в срок до 14 дена след получаването му, нашето единствено условие е да сте запазили търговският вид на продукта. При условие, че продуктът не е употребяван, има запазен етикет и оригинална опаковка, както и добър търговски вид замяната/връщането може да бъде осъществена. Транспортните разходи по връщане и замяна са за сметка на клиента.

 * Поръчки на продукти направени по време на промоция, се заменят на цени и условия от съответната кампания.

 Новия артикул при замяна, се изпраща след като BeautyZone получи и огледа предходния, като транспортните разходи при замяната, са за сметка на клиента и в двете посоки.

 * При / връщане / замяна / възстановяване на сума / продуктът трябва да бъде придружен задължително от гаранционна карта (ако има такава) и сертификата за връщане, изпратени Ви с поръчката. Бланката трябва да е четливо попълнена

Всяка върната стока трябва да бъде придружена с попълнен сертификат за връщане на стока, който представлява неразделна част от Вашата поръчка.

Адрес за връщане и замяна: гр. Варна ул. Свети Климент 25

  • Facebook